top of page

Dagbesteding

Ben je graag praktisch bezig en buiten op een boerderij, dan kun je bij ons aan de slag. Dagbesteding is voor jongeren en volwassenen die het niet lukt om zelfstandig structuur en ritme in hun dagelijkse leven op te pakken.

20230603_161655.jpg

We werken samen buiten, verzorgen de paarden en onderhouden onze locatie. We doen dat in een gemoedelijke werksfeer, in een vaste kleine groep. Door praktisch bezig te zijn kun je tot rust komen, verbinding maken met anderen en je voldaan voelen. Je ontmoet andere mensen in een sociaal veilige omgeving. Je doet werk dat je past, dat je graag doet of wilt leren en er is altijd ruimte om even op jezelf te zijn. Dagbesteding kan helpen om toe te werken naar (weer) meer maatschappelijke activiteiten, betaald werk, een opleiding of vrijwilligerswerk. We zorgen dat je je veilig, zekerder en welkom voelt, waardoor er vanzelf ruimte komt voor ontwikkeling. 

Dichtbij het duin, bos en strand

Wij werken ook samen met Stichting Puntenburg in Lisse. Een gezellige en mooie locatie aan de rand van het Keukenhofbos. Wij helpen hier samen met de vrijwilligers met het onderhoud van de locatie en de verzorging van de dieren.

Onze paarden staan op een mooie locatie in Noordwijk, waar duin, bos en strand op steenworp afstand is. 

bottom of page