top of page

Individuele begeleiding

Persoonlijke begeleiding, thuis in je eigen omgeving of op één van onze locaties. 

Samen onderzoeken we hoe je in het dagelijks leven de touwtjes wat meer in handen kan nemen. 

20230603_164714.jpg

Wij willen er voor je zijn en van daaruit samenwerking ontwikkelen, elkaar zien en vertrouwen. Jouw manier van zijn en jouw manier om zaken aan te pakken zijn de uitgangspunten bij de begeleiding. Haalbare doelen gericht op een manier van leven die goed voor je is, gericht op meer regie en meer mogelijkheden om deel te nemen aan de samenleving. Daarvoor is een goed plan belangrijk, maar ook simpelweg praktische ondersteuning. Door samen aan de slag te gaan met iets wat nog lastig is, kan er in de praktijk geoefend worden en kunnen zaken worden opgelost. Denk aan het contact opnemen met instanties, het ordenen van je huis of het brengen van je fiets naar de fietsenmaker.

 

Individuele begeleiding biedt flexibele begeleiding en coaching op maat. Dit kan op tijden dat dat nodig is. Sommige mensen hebben genoeg aan gestructureerd contact, terwijl andere mensen erop moeten kunnen vertrouwen dat de steunende hand nooit ver weg is.

Het is bij Anna’s Begeleiding mogelijk om dagbesteding en individuele begeleiding te combineren.

Tijdens de dagbesteding kan er in de praktijk geoefend worden en leren we elkaar op een veilige manier kennen. Bij de individuele begeleiding is er meer ruimte en tijd voor het gesprek. Van daaruit leggen we een verbinding met het dagelijks leven thuis.​ 

bottom of page